3/9/11

Col·labora amb les FACA

Ara que el micromecenatge s'ha posat de moda, us animem a que recolzeu les propostes de les FACA directament, i així també rebreu la recompensa de forma ràpida i directa. I no sols amb les activitats del Programa de les 3eres FACA, sinó també en les activitats prèvies, com la Subhasta d'Art i l'actuació de Pep Gimeno "Botifarra".








El proper dissabte 17 de setembre, a les 18h al Passeig tindrem exposades les obres d'Artistes Locals, que amablement les han cedit a les FACA per a la seva subhasta, com una forma de recaptar fons. La subhasta serà a les 20h i hi haurà preus d'eixida des de 10€, per a totes les butxaques doncs.










I el dissabte següent, 24 de setembre, al Teatre Don Enrique podrem gaudir a les 22.30h de l'actuació de Pep Gimeno "Botifarra" i la seva rondalla al complet. El preu de l'entrada son 10€ i ja estan a la venda. Son numerades i podeu adquirir-les a l'associació del veïnat de Les Barraques, al Café del Temps i al Casal Jaume I - Grup Arrels, a més a més de a qualsevol faquer o faquera.


Us esperem, i us animem a que si voleu col·laborar amb les FACA en qualsevol aspecte, es poseu en contacte amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada