20/4/15

SEGON INTERCANVI DE ROBA (SWAP CLOTHING)

  Ieee! Segur que alguna vegada has comprat una peça de roba que t'ha agradat però que mai t'has arribat a posar. Doncs aquesta és la teua oportunitat d'intercanviar-la per altra!!
Ja ens va agradar en la primera edició, així que el diumenge 26 a les 12.00h. al barri de Les Barraques vos proposem el Segon Intercanvi de roba (SWAP CLOTHING) de les FACA!!
Porta un màxim de 5 peces de roba i cada peça podràs canviar-la per altra que aporten la resta de participants mentres gaudim d'una picadeta. Hi hauran provadors.
Tens fins el 23d'abril per fer la inscripció, que te un preu de 5 euros. Espavila que són places limitades!!!

Inscripció i més informació al telèfon: 664634485

A continuació, el DECÀLEG de l'activitat:

Benvinguda al segon Intercanvi de Roba de Carcaixent per les FACA. Ací tens una sèrie de recomanacions perquè gaudisques al màxim l'experiència i et siga profitosa.   Cal que t'inscrigues a Facebook de les FACA o al telèfon 664634485 (Alba) - 661183178 (Hilda).   Tens temps fins les 22,00h del divendres 23 d'abril.    L'aforament és limitat i la convocatòria es tancarà quan arribem al màxim establert, per això és important que t'apuntes prompte.   On i quan és la cita? El diumenge 26 d'abril de 12.00 a 14.00 hores. L'intercanvi serà al barri de les Barraques.  
De què es tracta? És una festa d'intercanvi de moda on tu podràs reciclar algunes prendes renovaràs l'armari amb les coses que altres persones reciclaran.  
Què cal que hi porte? Important 5 euros per al tiquet, ganes de divertir-te i, el més important, un màxim de 5 prendes de les quals et vulgues desprendre, perquè ja no et caben o et sobren, perquè no et queden bé, perquè estàs cansada d'elles i vols canviar l'estil... Es tracta de la roba que deixaries a una amiga o amic. NO portes la roba vella que no saps on deixar. Recorda que no volem deixalles, sinó tresors. Pots portar roba, accessoris i complements com: collars, cinturons, barrets, sabates... NO portes roba interior, ni de bany o de casa.  
Com he de portar la roba? La roba, accessoris i complements han d'estar en bon estat, sense taques ni forats. Porta-la llavada i a punt, com t'agradaria posar-te-la de l'armari.   Com la intercanviarem? Intenta ser puntual, serà aleshores quan la revisarem i la classificarem. I necessitarem un poc de temps, però, mentrestant, és l'hora de l'aperitiu i la xarradeta. De seguida estaran exposats tots els articles i podràs elegir allò que més t'agrade. La roba descartada en la selecció serà apartada. Per a simplificar l'intercanvi assumirem que tots els articles tenen el mateix valor. Per exemple, si has portat 3 prendes, te'n podràs emportar 3. Cal que fem un intercanvi digne. Es realitzaran rondes de 10 minuts on es podran agafar un màxim de 2 prendes, fins la pròxima ronda. Al final podràs emportar-te el mateix número de prendes que has portat.  
Què passa si dues persones volem el mateix? Esperem que feu ús del sentit comú i no es baralleu.
  Per què roba i accessoris de dona i home? Sabem que els xiquets i xiquetes també acumulen molta roba, però de talles molt diferents!   Podré provar-me-la? Hi hauran vestidors i espills, però et recomanem que portes roba que siga fàcil de llevar i posar, així t'estalviaràs temps i cues. Experimenta, prova nous estils… Mai t'has atrevit a posar-te ratlles, molt d'escot, un estil rocker? Ara és el moment!  
Per què he de pagar una entrada? Pels 5 euros no estàs pagant solament per deixar la teua roba, te n'aniràs amb roba nova, gaudiràs d'una festa, no d'unes rebaixes estressants, i hi haurà una picadeta. On trobaràs tot açò per 5 euros?   Què passa si la meua roba no la vol ningú? Nosaltres la donarem a persones necessitades o la portarem a un contenidor de Roba Amiga. Encara que si te la vols endur a casa una altra vegada, també ho podràs fer.  
Alguna cosa més a saber? Si vols continuar gaudint de les nostres festes, paral·lelament estarà realitzant-se un duel de cuiners, si t'abelleix tastar les nostres tapes ho podràs fer per 2 euros més.   Recorda que cal que t'inscrigues al Facebook FACA Festes Alternatives a Carcaixent; o als telèfons 664634485 (Alba) - 661183178 (Hilda).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada