8/10/09

10 d'octubre. Teatre de carrer. Jonnhy Mc. Cole. ''Jorge el guapo''.

Zona auditori, "Parc Rosa" (Santa Bàrbara). 20'30 h.
I desprès d'uns pocs dies de parèntesi, seguim des de la FACA amb una nova proposta teatral aquesta vegada si cap, una mica gamberreta.

Jorge el guapo és un estrambòtic bufó al que li agraden les coses fora de la normalitat. Ganivets, destral, vidres, tatxes, foc... i tot tipus d’objectes d’allò mes esmussadors, es transformen en les seues mans en objectes misteriosos que acavaran fent allò que al públic no li agradaria mai vore. Finalment, ningú no podrà apartar la mirada.
Johnny Mc. Cole, Des de Glasgow (Escòcia). Actor de carrer que porta anys pegant tombs per tota la geografia europea. Els seus espectacles de clown i faquirisme a fires i mercats medievals, junt a les funcions de teatre per a xiquets estudiants de llengua anglesa l’uneixen a les seues visites freqüents a l’estat espanyol.
Aprofitant el seu últim viatge a la península, l’hem convidat a vindre a Carcaixent i mostrar-nos les seues gràcies i habilitats.


Amb un estíl, atrevit, divertit, irreverent, políticament incorrecte... Aquest fantàstic clown ens farà passar uns moments terribles d’una malaltia molt sana: La risa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada