6/10/09

Festes Alternatives a Carcaixent

Les Festes Alternatives a Carcaixent començaren a gestar-se fa uns mesos, quan gent del poble es reuní en una comissió per parlar de fer unes festes per a tots al mes d’octubre des de un plantejament nou. L’ideal era incloure a les festes tota aquella gent que normalment queda exclosa: el veïnat dels barris, la gent emigrant, la gent jove que no aposta per la discomòbil com a opció d’oci, els més menuts, gent amb dificultats físiques o psíquiques …

Començàrem a treballar aportant cadascú el que creia que devien ser unes festes i plantejant les seves propostes d’activitats, veient la millor forma d’acomboiar el major nombre de gent i de fer unes activitats obertes a tot el món, autogestionades, autofinançades i participatives.

Avui us presentem el fruit d’aquesta Comissió de Festes Alternatives i Populars. El programa encara pot patir modificacions, si així fora, trobaríeu més informació ací i a la pàgina de la FACA al facebook.

Esperem aquestes festes siguen les vostres festes, les festes de tots. Estan obertes a la vostra participació i col·laboració, així com a l’organització de les dels propers anys.


Junts farem les festes que tots volem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada