6/10/12

Música, orientació i més música


Diumenge 7, les criatures desficioses per casa, i els pares i mares desitjant tornen a escola ... Doncs res, les FACA us obrin les portes del CP Francesc Pons - i des d'ací donem les gràcies a la Coordinadora d'AMPES - per a que els dugau a una activitat ben lúdica i que de ben segur els agradarà, a ells i a vosaltres per què no sols de xiquets i xiquetes viu l'escola :)

A les 10h, al CP Francesc Pons: Tallers per a grans i menuts: Música prehistòrica i Albades. Viurem la història de la música des del paleolític fins a l'actualitat. Construirem instruments i aprendrem a compondre i cantar albades.

I desprès de dinar, en comptes de fer la "ruta del colesterol", vingau a les 17h al Parc del Bicentenari, per a començar el recorregut de l'Orientació urbana, una activitat molt entretinguda que posara a prova la vostra habilitat per a llegir un plànol i demostrar conegueu el poble. Imprescindible!!

I vinga va, si no teniu ganes de l'anterior, encara teniu l'oportunitat de fer una passejada extraordinària, amb l'espectacle itinerant de pep Gimeno "El Botifarra": El Cec. A les 19:30h des del Parc del Bicentenari.

1 comentari:

  1. Bon dia, bona gent.

    Hem penjat el vostre supercartell-fester-alternativu a la Cartellera amiga del Burribloc (el bloc de Burrera Comprimida): una entitat sense ànim de lucre que es dedica a comprimir, amb formes literàries i pegant tots els parells de coces que es pot, la burrera que altres expandeixen. Si voleu veure-us allà exposats: http://rebostbucomsa.blogspot.com.es/p/cartellera-amiga.html
    Total, que des de la Safor-Marina, els burrimembres us desitgem tota la sort del món, i us donem l'enhorabona per aquesta programació que pega un esclafit. Ah!, i amb el vostre permís, també la pengem al grup homònim de Fb Molta salut, i a passar-ho bé!

    ResponElimina