13/10/12

Reserveu-se TOT el dissabte

Nosaltres ja sabeu que anem al inrevès del món, així que quan més dies passen més marxa tenim. Aquest dissabte 13, comencem a les 10h amb el Triatló artístic, i no, no cal que sigues artista, sols que tingues ganes de provar coses noves i divertir-te.

Consisteix en fer una prova artística en tres modalitats: dibuix, fotografía i escultura. Sols cal et dugues una càmera fotogràfica amb targeta SD o amb el cable USB per descarregar les fotos, i un suport estable per a dibuixar-hi a sobre (una carpeta o similar). I és clar, estar a les deu al Passeig.

És una activitat per a totes les edats i nivells, com la següent: a les 12:30h, al Mercat farem la IV edició del Concurs internacional d'Allioli, a veure enguany qui convenç al nostre exigent jurat que el seu és el millor allioli ;)

I espereu que la vesprada ve carregada. A les 17h al Café de la Plaça, tindrem a l'espectacular Clara Andrés en concert, una forma fantàstica de preparar-se per a les 20h seguir allà per escoltar els contacontes per adults de CAOZ.


Però no anem a dixar el dia sense rematar, no? Aleshores acudiu a les 23:30h al Pub Dau al Set per a gaudir de la bona música del genial Julio Galcerá, acompanyat dels imprescindibles Juanma Sanz (guitarra i veus), Pepe Hernández (baix)i Juan Carlos Macià (guitarra i harmònica).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada