16/9/14

RAL·LI HUMORÍSTIC DE CARCAIXENT

Parlem del Ral·li i totes saben què és, i igualment ho associen fàcilment a la joventut. L'activitat amb més participació de joves de tot el poble, segur! Aquesta edició és la 48, quasi res! A l'aigua patos!

Aquest divendres tindrà lloc la prova d'inscripció. I els dies 3, 4 i 5 d'octubre el gros d'aquesta festa humorística, amb la cavalcada com a plat principal i la prova final de cloenda.

Parlem de la prova d'inscripció perquè ens anem a trobar. Aquest any comencen amb un esdeveniment mediàtic i popular: una COMIC CON. Doncs això, heu de saber que és una convenció de còmics, ciència ficció i fantasia, que de segur ens deixa bocabadats! A continuació sopar a la FEVE i després "para para".

Buff! Com explicar-ho tot? El para para és una ball caracteritzat d'anime. Bé, ja sabeu tots que l'anime són dibuixos animats japonesos. I clar, sabent això les FACA ens hem decidit a fer una activitat.

Enguany ajudem al Ral·li en aquesta prova, i junt amb la futura associació de jocs de rol de Carcaixent hem preparat uns vídeos de cançons d'encapçalament de dibuixos animats (Bola de drac, Musculman, One piece, Pokemon, etc.) en japonès clar, i els participants han de realitzar la coreografia mentre "els més graciosos de cada cotxe" conten la història dels dibuixos que els ha tocat, fent "free dance" o com es diu a Carcaixent "fer el moniato": molt fàcil! Tant fàcil com preparar l'activitat conjuntament les FACA, el Ral·li i l'associació de rol. Un gran plaer participar amb tanta gent jove!

Vos deixem una mostra del para para:


Amb tot, les FACA estem contentíssims de col·laborar amb el Ral·li Humorístic, gent molt preparada que segur que ens ensenya moltes coses! Entre totes fem la segona part de la prova d'inscripció!

Divendres ens vegem d'ANIME! 金曜日まで、

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada