10/9/14

VERKAMI FACA 2014

Hem encetat un nou verkami per construir entre totes unes noves festes alternatives. Aquest any comencem les Festes Alternatives de CArcaixent el dia 4 d'octubre i finalitzem el 16 del mateix mes. Tornem a fer activitats com el concurs internacional d'allioli, la ruta dels esperits, els concerts al Dau al set. També en fem de noves com el circ "La Finestra nou Circ", jornades etnobotàniques i eixides a coves i simes.

El verkami està en marxa des del 3 de setembre i portem ja 275 euros de mecenes. Les recompenses poden ser recollides del 8 al 16 d'octubre a les activitats de les festes. De tota manera anem a contactar amb els mecenes per correu electrònic per facilitar la recollida de les recompenses. Esperem assolir els 1500 euros.

Les aportacions dels mecenes van destinades a pagar despeses pròpies d'activitats, pagar transports d'artistes, espectacles, concerts i també per menjars i publicitat.

Són les sisenes festes autogestionades, i volem continuar. Som moltíssima gent que fem les FACA possibles, a més a més d'organitzadors o mecenes, també són els artistes i autors que hi participen, el escriptors i actors locals que participen en la ruta dels esperits o l'urbascenes, col·laboradors, etc. No volem dir noms perquè farem un article exclusiu per elles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada