15/10/13

DIUMENGE 13 D'OCTUBRE


El matí del diumenge el passarem al CEIP Francesc Pons.

A les 10:00h Demostració de jocs de rol, amb la tenda de còmics de Xàtiva Imaginacòmics i també amb Carol i David, dos dels faquers més actius de tota la "contornà"! La demostració contà amb 15 persones.

En acabar, a les 12:00h de la mà d'Oriol Jardí (dibuixant de Pablo Arkada. Un anarka de marka de la revista El Jueves) realitzàrem un taller de còmics, on l'Oriol ens va ensenyar a crear un personatge. Van participar més de 60 persones de totes les edats.



Després amb Oriol signant còmics, vam realitzar l'intercanvi de llibres i còmics.

 A les 19:30h al Bambú, Pau Alabajos i la seua banda ens van oferir un concertàs! Tercera participació de Pau Alabajos a les FACA i com no pot ser d'altra forma va triomfar. Les 80 cadires plenes i un munt de gent plantada o pel local. Un altre èxit del nostre cantautor preferit! Gràcies Pau i els seus músics furtius!!!!





Amb el somriure impregnat en la cara, molts dels assistents sopàrem al bambú i de seguit ens n'anàrem a l'Hort de Carreres.

A les 23:59h a l'Hort de Carreres, va començar la III edició de la ruta dels esperits amb el Gran Jordiet, finalitzant el recorregut en el IES Arabista Ribera. Un èxit total de gent amb unes 200 persones guiades a través de la muntanyeta.

Ens n'anàrem tots a dormir a la 1:30h, no sense tindre un ull mirant darrere nostra, per si de cas algun esperit ens estava observant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada