15/10/13

DISSABTE 12 D'OCTUBRE

El dissabte vam començar el dia amb ganes de menjar-nos a tots els xoriços!!!!

A les 11:00h vam començar De PAI A PAI. La ruta especulativa de Carcaixent amb Joan Llinares, president d'Acció Ecologista Agró. Ens acompanyaren unes 30 o 40 persones durant el recorregut, on vam veure el desficaci econòmic fet pel nostre govern municipal. La gent va estar molt participativa! Vam acabar a l'esquelet de la Catòlica, "gran signe de prestigi" de Carcaixent, on vam gaudir d'una xoriçada per intetar acabar de bon humor una temàtica seriosa i dramàtica, com és l'especulació i la mentida.




A les 17:30h en l'edifici de la Reial Séquia de Carcaixent, acompanyats per quasi 40 persones, ens van explicar els beneficis de tenir una séquia pròpia al poble i les seus tradicions tot de la mà de Mari Creu i Mari Carmen, Arxiveres i José Enrique de la Séquia.




 Acte seguit al Cafè la Plaça, vam poder gaudir dels ritmes celta de LEUKONERS. Van plenar el local però també el carrer i el Cafè la Plaça es va quedar sense beguda! Un èxit total!!! Què no paren mai els LEUKONERS que són bons i fan molta festa!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada