7/10/14

CRÒNICA 4 D'OCTUBRE I FESTA FACA

Hem començat les FACA molt bé! Molta il·lusió i participació a les activitats. Esperem continuar així els dies que vénen, i si les pluges arriben els dies no festius seria perfecte ;-)) Vos deixem algunes fotos de les activitats del dia 4 d'octubre.

Exposició UNGÜENT DEL MES DE MAIG. Vos recordem que la podeu visitar fins els dia 15 d'octubre al Mercat Municipal. Gran estona i molta cultura i patrimoni local! Gràcies a Paco Ibáñez i Javier Fabado!










VI Concurs Internacional d'Allioli. Les guanyadores aquest any han estat, 1er premi Amparo Micó i 2n premi Marisa Pastor Albelda , enhorabona!







TALLER D'STENCIL. Ens ha encantat compartir amb tants infants aquesta activitat, és sempre motivador!!! I moltes gràcies Toni!






ESPECTACLE ANIMALS DE SÉQUIA. Va ser molt sorprenent el viatge per les séquies amb eixos animalots amb veu i música pròpia. Molt agraïts Rosa Roig!







I com que la FESTA FACA s'ha adjuntat amb les VI FACA, doncs vos deixem també alguna foto. Ens ho vam passar genial. L'ENRIC CASASSÚS i RICARDO OLIVER van estar immensos! Bé, com sempre cal dir. La seua facilitat per connectar amb el públic i la complicitat entre ells ens va deixar bocabadats. Després amb l'emoció la gent va improvisar un poc amb la guitarra d'Oliver, un show!









ACABEM JA PERÒ ENS DEIXEM MOLTES COSES DINS! LES FACA CONTINUEN!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada