9/10/14

DIJOUS 9 D'OCTUBRE


Activitats del dia:


10.30h Eixida guiada a la COVA DE LES MERAVELLES, amb explicació de la seua història i fauna protegida. Inici del recorregut: Piscina Municipal.
Recorregut de curta distancia però amb dues parades. Primer anem a parar per conéixer l'Hort de Batalla on ens van a explicar la seua història. Finalment anem a conéixer la Cova de les Meravelles amb la seua torre erigida per l'arabista Julià Ribera i Tarragó el 1912.




18.30h Teatre eròtic i d’humor PER L’AMOR DE DÉU de Survivors Produccions, no recomanable per a beatos. Cafè la Plaça.
Amb el seu propi crit de guerra i carregades d’entusiasme, aquestes dones bíbliques revolucionàries arriben a nosaltres per a transmetre’ns la seua visió de la dona, sense saber que el poder de l’erotisme entra en el joc per a fer d’aquest espectacle una orgia de desitjos, somnis, gamberrades i sexe… experimental. Amb la col·laboració especial de Mercè Climent, escriptora i poetessa valenciana.




20.00h Concert de rumba canalla del CIFU. Cafè la Plaça. 
Sergio Cifuentes, El Cifu, guitarrista i compositor valencià que combina el flamenc amb la música d'autor, sense caure en tòpics, fa sonar aquests gèneres d'una forma diferent i original.
Sempre apostant per l'autoedició ha publicat diversos discos com Dios, patria y Feisbuk (2009), Bubucelandia (2010), Màs cerca del suelo que del sofà, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada