8/10/14

DIMECRES 8 D'OCTUBRE

Activitats dels dia:

18:00h ARREPLEGÀ d'Albades populars. A la Plaça del Mercat.
Els anys passats hem fet activitats taller de fer albades i enguany anem a provar com ens ha anat. Fem arreplegà de les albades escrites per totes les persones, i amb la supervisió de Jose es revisaran per veure que estiguen fetes correctament.


20.00h Berenar-sopar de picadeta per gentilesa de les FACA. I en acabar, ALBADES A DOLL per a grans i menuts, amb Aina Tarrasó. A la Plaça del Mercat.
Tornem a recórrer els carrers per mostrar i compartir el nostre cant, on participaran grans i menuts amb les seues pròpies albades. Ens acompanyarà la Murga de les Barraques amb dolçaines i tabalets, i com a cantaora Aina Tarrasó amb la seua potent veu. 





23.00h Concert de CESK FREIXAS. Al Cafè la Plaça.
Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d’aleshores, i fins a dia d’avui, ha editat cinc treballs discogràfics i ha dut a terme més de 1.000 actuacions. El novembre de 2013, Cesk Freixas publica el seu primer llibre, Paraules per a Gaeta, a través de la cooperativa editorial Tigre de Paper. Recentment, el març de 2014, ha rebut el reconeixement del públic, guanyant el vuitè Premi Enderrock de la seva trajectòria.
Vos deixem un videoclip de Cesk, La petita rambla de Poble Sec.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada